Letní posezení s přáteli nemusí být jenom o grilování masa. Připravte jednohubky s jednoduchou pomazánkou z červené řepy, která je skvělým doplňkem k vínu, pivu, či míchaným nápojům.

Ingredience:

250 g předvařené červené řepy

1 měkký tvaroh

1 menší cibule

1 stroužek červené cibule

Bazalka

Sůl

Pepř

Postup přípravy:

Červenou řepu povaříme. Jakmile je měkká, necháme ji zhládnout a nakrájíme ji na menší kousky. Následně ji dáme do mixéru a přidáme tvaroh, česnek, cibuli. Krátce promixujeme, aby se všechny ingredience krásně spojily. Důležité je, nemixovat dlouho, aby se červená řepa nerozmixovala úplně na kaši. Pomazánku můžeme nakonec dochutit solí či pepřem. Necháme ji chvíli odležet v lednici. Poté podáváme s čerstvým pečivem a bazalkou.